Jenny Hansson
Hem Tjänster Saluhästar Galleri Länkar Kontakt

Nyheter

frog_croaking_md_blk

Våra Hästar Zorbits Våra hundar Övriga djur Träningshästar Clinics Tävlingar Övrigt

 

Clinic för Jimmy Flores

Gunnarsgården

Sept 2008

 

Andra helgen det var Jimmy-clinic fick Starlight och Frost följa med.

Starlight som börjat bli riktigt duktig förra helgen var superduktig nu!

Hon var så duktig så hon fick göra ett extra pass på söndagen bara för att det var så skoj!!

Frost som varit hemma med mamma hela sitt liv fick väl en chock! Åka transport (han lastade jättefint men skuttade lite på vägen hem på söndagen, supertack till Carina och Majsan som åkte efter mig till Skara!) vara i box själv och i ridhus för första gången med spinnande hästar överallt (det var lite konstigt ibörjan) och kor som dönade in i panelerna så det skångar!

Han var jätteduktig och gick riktigt fint, andra dagen var det som han varit på kosseträning hur många gånger som helst och korna var jättespännande!

Tack till Hampus för lån av kamera. Blir lite bättre bilder än med mobilen. (inget ont om min kära mobil men Nikon är ju faktiskt bara till för att fota med, det är fortf svårt att få superskärpa i ridhus, speciellt som det går ganska fort emellanåt så ni får bare with me på dom suddiga, som är med ändå för det är ju ändå jag som bestämmer... på denna hemsidan.. Om inte Anders vill ändra på ngt då...

=o)

Tack till Jimmy, Sunny och Jocke samt alla som var där för trevlig träning och samkväm!

Bilderna blev lite stora men det orkar jag inte heller ända på.. Och ni som är lite äldre har ju lättare för att se då.. ;o)

 
Copyright 2007 Ranchhastar.se